Profili i Vizitorëve

visit-img

HoReCa® eshte panairi i vetem 100% professional ne Shqiperi. Ne panairin HoReCa® vizitoret kane mundesi te takohen me kompani te reja apo ekzistuese, te huaja dhe vendase, por, pjesa me e rendesishme eshte qe kane mundesi te njihen me te rejat e fundit ne industrine ushqimore dhe te hoteleri-turizmit. Do te njihen me produkte dhe sherbime te cilat mund te plotesojne dhe lehtesojne biznesein e cdo vizitori. Kompanite me te mira Shqiptare dhe te huaja do te jene prezent ne HoReCa® 2019. Panairi do te sherbeje gjithashtu si nje ure lidhese midis bizneseve se ekspozuesve dhe te vizitoreve per kontakte te se ardhmes, nepermjet workshopeve dhe seminareve qe HoReCa® ka parashikuar per te ardhmen.

Ne HoReCa® 2019 ju do te jeni pjese edhe ne eventet e meposhtme:

– Edicioni i dyte i panairit PackTech Expo

– Konferenca e trete kombetare e hotelerise

– Edicioni i dyte i kompeticionit AlbCook Fest Albania

Kategorite e bizneseve me interes per te vizituar panairin HoReCa®, ne menyre te detajuar, jane si me poshte:

Hotel
Motel
Hostel
Shef kuzhine
Agro-turizem
Grosiste ushqimore
Catering
Bar-Kafe
Restorant
Zgara – Barbeque
Taverne
Snack Bar
Vinoteke
Zbavitja – Ambjent me lodra
Fast-Food
Piceri
Pasticeri – Embeltore
Furre buke
Akullore shites
Arkitekte
Kompani ndertimi
Tregtare te paisjeve industrial
Tregtare te makinerive industrial
Ri-shites
Importues
Shkollat e Kuzhines
Shkollat e Hoteleri – Turizmit
Bleres nderkombetare

Kompanite eskpozuese / Kategorite

Kompanitë Ekspozuese ne HoReCa®, janë nga shtatë sektorë të mëdhenj, dhe mbi 60 nën-sektorë, duke mbuluar kështu të gjithë nevojat për furnizim të Hoteleve, Restoranteve dhe Café-ve.

Per nje liste te detajuar te sektoreve te HoReCa®, ju lutem klikoni ketu.

 

Follow us

 • Spot Panairi HoReCa

 • Horeca Panair 2015

 • HoReCa 2016

 • Vizitoret

  HoReCa® Fair Albania tashme eshte
  kthyer ne tradite. Pregatitjet per
  edicionin e trete vazhdojne me
  ritme intensive nga stafi yne.
  Edicioni i 3te do te zhvillohet ne
  datat 03-06 Mars 2016 ne qendren
  me te madhe per zhvillimin e
  panaireve ne vend, Tirana Expo
  Centre.